Når uværet er ute og du er på båten

Ingenting er som en ferietur i båten, men hva kan du gjøre når været ikke vil ha deg ute på dekk? Vi har samlet fem gode tips!

1. Kortspill

Selvsagt har du den gode, gamle kortstokken liggende. Den er super når du har for mye tid til overs eller når du vil kose deg litt ekstra. Enten du er alene i båten eller du er sammen med noen, så kan du legge kabal eller spille amerikaner eller vir åtter. Alt etter hva du foretrekker. Et riktig så godt kortspill slår aldri feil.

2. Brettspill

Kanskje har du Monopol eller Ludo liggende? Eller det mer krevende Risk eller systemspillet Domino? Et riktig så godt brettspill kan være svært samlende til en hyggelig stund om dere er flere enn to om bord i båten.

3. Les en god bok

Hvis du er vant til og liker å lese så er det faktisk ingenting som slår en riktig god bok. Enten du elsker klassikerne eller foretrekker krim må du passe på å ha med favorittforfatteren din på båtturen. Da er det bare å lene seg tilbake og lese helt til været lokker deg tilbake ut på dekk igjen.

4. Pokerspill på nettet

Så lenge du har dekning så er poker på nettet en morsom aktivitet. Her kan du delta i turneringer eller bare i enkelt runder. Er du nybegynner kan du sjekke ut Norsk Poker sin hjemmeside for informasjon og nyheter. Det er utrolig hvor spennende det kan være å delta, så glemmer du ruskeværet den stunden.

5. Fiske

Noen fisker selv om været helst vil ha oss innendørs. Om du er av disse entusiastene så er det vel egentlig ingenting som kan få deg fra det likevel, så da er det vel bare å fiske i vei. Men skulle du være så heldig å få napp kan du gå inn, sløye fisken og tilberede et svært godt måltid – innendørs.